Met een huisdierenverzekering goed verzekerd!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0
Als je een huisdierenverzekering afsluit weet je zeker dat je goed bent verzekerd tegen onverwachte kosten bij ongevallen. Net zoals bij mensen kan het soms ook voorkomen dat je huisdier ernstig ziek wordt. Soms kan een kat of een hond net zoals jou een pootje breekt. In dit geval is hulp bijna altijd noodzakelijk. Door een verzekering af te sluiten weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten staat in het geval van een noodzakelijke ingreep. De verzekering dekt een (groot) deel van de kosten en geeft jou de mogelijkheid om zo goed mogelijk voor je huisdier te zorgen.

Een goede huisdierenverzekering afsluiten

Een goede huisdierenverzekering afsluiten voor je huisdier voorkomt dus extra kosten. Tegenover een maandelijkse premie wordt een deel van de zorg vergoed door de verzekeraar. Je hebt natuurlijk de vrijheid om je eigen dierenarts te kiezen bij PetSecur. Het bedrijf biedt drie basisverzekeringen aan. Zo heb je bijvoorbeeld een basisverzekering die alle aspecten dekt die nodig zijn voor een gemiddeld huisdier. De meest voorkomende therapie methodes worden voor de helft vergoed zowel als normale bezoekjes aan de huisarts.

Wil je toch iets beter verzekerd zijn? Het standaard pakket dekt ook zaken zoals een dierenambulance, intensive care en heup/elleboog operaties. Daarnaast wordt een groter deel van de kosten van basisoperaties gedekt. Natuurlijk is de premie van dit pakket iets hoger. Als laatst heb je het extra pakket, waarbij bijna alle kosten worden gedekt met een klein deel eigen bijdrage. Alle medische aspecten worden voor een deel betaald door de verzekering.

Daarnaast kan je ook zelf een vrijwillig eigen risico kiezen. Je kan bijvoorbeeld een bedrag van 0 euro kiezen, 50, 100 en 150 euro per jaar. Natuurlijk ben je met meer eigen risico iets meer geld kwijt in je maandelijkse premie maar krijg je er in geval van nood ook meer dekking. Daarnaast krijg je bij PetSecur wereldwijd dekking. Als je met je huisdier op vakantie bent in het buitenland en deze zorg nodig heeft kan je gewoon naar de dierenarts gaan zonder je zorgen te maken over de kosten die hierbij komen kijken. Je wilt natuurlijk het beste voor je huisdier.

Zelf je verzekering samenstellen

Als je een basispakket kiest bij PetSecur heb je sowieso een basisverzekering afgesloten. Door het eigen risico bedrag te kiezen en eventuele aanvullende pakketten te kiezen kan je zelf het bedrag van de premie bepalen. Sommige mensen hebben namelijk een lager budget als het gaat om verzekeringen voor het huisdier. Anderen willen de beste huisdierenverzekering mogelijk zowel als de beste zorg mogelijk.

Op de website van PetSecur kan je meer te weten komen over de verzekeringen die je kan afsluiten voor je huisdieren. De verzekeringen zijn vooral geschikt voor katten en honden maar ook alle andere dieren die terechtkomen bij de huisarts. Op de website van PetSecur kan je dus snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten voor je huisdieren tegenover een maandelijks bedrag. Of je nou op vakantie bent of gewoon thuis, je weet zeker dat je huisdier gezond blijft!

Stefaandeclerck
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare